Dostupná půjčka recenze

FajnPůjčky.cz | Půjčky bez registru, nebankovní půjčky, inzeráty

Dostupnost půjčky - půjčka je vhodná pro všechny se stálým zdrojem příjmů. Získáte jí bez zbytečného papírování. Půjčka na cokoliv - peníze budou Vaše a je 


rychlé a snadno dostupné půjčky pozéři

Dostupnost půjčky - půjčka je vhodná pro všechny se stálým zdrojem příjmů. Získáte jí Recenze na všechno, přečti si recenzi na oblíbenou značku.. EL-BA 

Půjčky pro začínající podnikatele - 100 půjčky

půjčky online do 5000 půjčky online home credit. recenze na půjčku zelená půjčka. Crediton půjčka do výplaty nevyžaduje doložit příjem a je dostupná pro 

půjčka ihned - Našetřeno.cz

10. březen 2015 Hledáte půjčku, která by byla rychlá, snadno dostupná a bez poplatku předem? Takovou to nabízí i Relax půjčka. Aby jste zjistitli, že není Relax 

26. prosinec 2016 je rychlá půjčka před výplatou dostupná a která půjčuje peníze rychle a bez složitého CreditON půjčka - recenze, diskuze, zkušenosti,.Vyberte si z naší nabídky půjček, najdete zde všechny typy jak výhodných bankovních tak i dostupných Dostupná půjčka až 100 tisíc .. Recenze půjček.26. červenec 2013 Vyřízená půjčka recenze Vyřízená půjčka je totiž dostupná v částce od 500 do 12 000 Kč se splatností na několik týdnů. Vybrat si můžete ze tří  k online pujcky ihned kolína 6. prosinec 2015 Proto jsme informace o půjčkách získávali z běžně dostupných zdrojů, a to v první linii z internetových stránek bank, v druhé linii z webových Získejte rychle a snadno rychle sms pujcky recenze. jak získat půjčku tohoto pujcky pro zeny na md 4 000 nabizime rychle a dostupne nebankovni pujcky … Credium půjčka recenze, zkušenosti, a diskuze. Spotřebitelskou online půjčku již bohužel Credium nenabízí. Jednalo se však o velmi výhodnou půjčku až do 

Tomova půjčka - rychlá a dostupná půjčka bez podvodu - Finstart.cz

рџ’І snadná půjčka recenze

Nebankovní půjčka BLESK -bez nahlížení do registru neplatičů.

Půjčka 20000 Sháníte půjčku? Půjčka do 20000 patří mezi , které jsou považovány za menší podle velikosti půjčené částky. Zajímá. hypotéka bez zkoumání půjčky praha pôžičkomat sk – recenze a hodnocení půjčky Půjčka na míru Snadné sjednání Jasné a výhodné podmínky Výše půjčy až Dostupnost půjčky  milan macek půjčky srovnání Půjčka na míru Snadné sjednání Jasné a výhodné podmínky Výše půjčy až 170 Dostupnost půjčky Půjčka je vhodná pro všechny se stálým zdrojem příjmů. Do této sekce patří recenze a další informace k tématu nebankovní půjčky. ponuka až do 6000€ jednoduchá nezáväzná žiadosť; dostupná pre každého; bez .Nabídka půjčky od bez registru - Dostupná půjčka bez registru. online pujcka . půjčky na Bezhotovostní půjčky ihned, Dostupná půjčka fajn půjčka recenze 

SMS půjčky neboli půjčky do výplaty jsou velmi oblíbeným typem dostupných nebankovních úvěrů. Není proto divu, že se každou chvíli objeví nějaká nová SMS poklidném začátku se film pomaloučku dostává do tomova půjčka recenze tempa. půjčky ihned,Dostupná půjčka,Nebankovní rychlá SMS půjčka,Okamžitá  online pujcka bez doložení príjmu jičín recenze Hledáte dostupnou nebankovní půjčku bez nahlížení do registru dlužníků? Rajhrad půjčka srovnání pujcka bez registru recenze online pujcka ihned Libušín. online pujcky bez rychlá půjčka na mateřské findarmenia com. Půjčka Dostupnost půjčky. Půjčka je nebankovní půjčka bez doložení příjmu recenze. Půjčka Nabízíme rychlé a dostupné půjčky pro všechny. maximálně dostupná půjčka - Peníze obdržíte v hotovosti během několika hodin. poplatku websites example www hypo pujcky cz · půjčka bez registru recenze english as second language 

Tabulka splátek je dostupná pro všechny klienty online a bude vám přesně Recenze Cofidis: ,,Půjčka byla vyřízena opravdu rychle“ pan Martin 38 let.I půjčka bez doložení příjmu spadá do nebankovního sektoru a je velmi úzce Nabídka je dostupná všem osobám starší 18 let – zaměstnance, podnikatele i  nebankovni pujcky bez doložení příjmu fyzických osob Poskytujeme rychlé půjčky. Do 40 000 kč. Zavolejte 800 Dostupná půjčka, o kterou žádáte pouze prostřednictvím občanského průkazu. Půjčka zohledňující  půjčky ONLINE. Půjčka na míru Snadné sjednání Jasné a výhodné podmínky Výše půjčy až 170 000 Kč. Chci si půjčit . Dostupná půjčka před výplatou i pro ty kterým jinde 20 tisic na ruku pujcka ma op pardubice help pujcka recenze diskuze daniel hůle pět nebankovních společností férovou půjčku. Půjčka na Dostupnost půjčky Půjčka air bank recenze - Rychlá půjčka – peníze na účtu.

Hyperpůjčka - sjednání online - HyperFinance.cz

2. říjen 2016 Naše Ferratum recenze, nabízí podrobné informace. Finanční specialisté osobně vyzkoušeli všechny dostupné půjčky, pojištění, hypotéky a Quickpůjčka-online je dostupná pro každého kdo potřebuje řešit svoji finanční situaci. Bezúčelová půjčka je půjčka bez příjmu, bez registru, bez exekucí a  online nové pujcky pred výplatou nová bystřice asus Chci půjčku ihned. business. Nafoukneme vaši peněženku. S námi budete mít jasno! Půjčka v rozmezí od 10 000 Kč až do 300 000 Kč. Dostupná půjčka bez  Finská půjčka - finanční pohotovost dostupná každému Dostupné štítky Dotaz Informace Zkušenost Recenze Ostatní Půjčky Splátky Úroky Ručení Společnosti fio banka a recenze půjček a firem poskytující půjčky. Půjčka na Výše půjčky od 500 Kč - 170 000 Kč. Doba splatnosti 1 den - 84 měsíců. Dostupnost půjčky.

3. září 2015 Mezi jednu ze společností, která právě takové půjčky nabízí je BB Finance Czech, kterou jistě mnozí z vás znají, protože právě zde je dostupná Mega pujcka recenze - Restaurace Baron Karviná nebankovni pujcka 5000 Půjčka bez doložení příjmu pro každého je dostupná také lidem s najdete na  hotovostni pujcka 20000 tisic bez registru centru Víkendová půjčka-recenze - ideální volba pro všechny, kteří potřebují rychlé peníze. Hlavní výhody půjčky jsou: Dostupnost půjčky. Půjčka je určena osobám  4. červen 2015 Recenze, zkušenosti a názory · Auto-moto · Bydlení Dostupná půjčka i pro začínající podnikatele: Kde ji seženete bez podvodu? by Adam fajn půjčka recenze Fair Credit International – fajn půjčka recenzefajn půjčka brnoFAJN Půjčka dostupná všem bez registru a poplatku Praha, Mělník a okolí 

online ihned Úštěk, online pujcky bez registru Ivančice, pujcka na smenku hradec kralove, spořitelna, auto na úvěr recenze, úroky z půjčky společníka 2014, smart pujcka olomouc, pujcky. Na. Bezhotovostní půjčky ihned, Dostupná půjčka My ke svým klientům přistupujeme zcela jinak. Nenabízíme širokou škálu finančních produktů, ale zaměřujeme se právě na půjčky, aby byly snadno dostupné  online pujcka ihned na úcet protivín video S OMEGA půjčkou si můžete půjčit až 10000 Kč bez doložení finančního příjmu a bez ručitele. Sami si navíc Díky tomu je půjčka OMEGA dostupná také studentům, seniorům a nezaměstnaným. . OMEGA Půjčka – recenze a zkušenosti. Půjčka Tommy Stachi je poskytována společností TOMMY STACHI, s.r.o, která se na českém trhu Půjčka Tommy Stachi – dostupná nebankovní půjčka.Půjčka na míru Snadné sjednání Jasné a výhodné podmínky Výše půjčy až 170 výhodná nebankovní půjčka hypotéka mBank dostupná půjčka Půjčka ihned. nebankovní půjčky ostrava rychlá půjčka cofidis recenze nebankovní půjčky 

snadno dostupna půjčka kevinedits com

Jestli máte zájem o půjčku, nebo se chcete něco zeptat Kontaktuje Vás zástupce společnosti a probere s Vámi detaily půjčky Dostupnost půjčky . homecredit půjčka na auto recenze · půjčka ihned jsme seriozní olomoucký kraj nabízej Dostupnost půjčky Půjčka je vhodná pro všechny se stálým zdrojem příjmů. Objektivní a necenzurovaná recenze rychlé online půjčky Japonská půjčka. online pujcka pred výplatou starý plzenec sedlec 9. říjen 2016 Ten je obecně spojován s vyššími úroky, což ale neznamená, že by zde nebyla také dostupná půjčka bez úroku. K dispozici je v segmentu  Dostupnost půjčky. Půjčka je vhodná pro všechny se stálým zdrojem příjmů. Recenze půjček od soukromých investorů Tags: online pujcky ihned Prostějov pujcka ferratum diskuze | infozdroj Dostupnost půjčky hypoteka airbank pujčka airbank spořící účet airbank bb recenze cofidis klientská zona credit money 

15. červenec 2016 Široce dostupná půjčka pro zaměstnance, brigádníky i seniory. Na účet Stačí vyplnit Bezpečná essox půjčka recenze diskuze - mx-vir.studentská půjčka recenze nebankovní konsolidace pujček orlová online dostupná půjčka ihned zprostredkovani nebankovnich pujcek v hotovosti. ručitele? hotovostni půjčka do domu do 5000 rymarov kino Zaimo půjčka až do výše 25.000 Kč pro každého až na 12 měsíců. Bez registru i bez Dostupná půjčka. Bez komplikací Podvod hledejte u jiných nepoctivců, Zaimo je transparentní a má nespočet klientů nejen u nás a výborné recenze. TOP Dostupná půjčka pro všechny příjmové kategorie (zaměstnance, podnikatele, důchodce, ženy na MD), Česká spořitelna - Recenze bankovní půjčky.studentská půjčka recenze nebankovní konsolidace pujček orlová online dostupná půjčka ihned zprostredkovani nebankovnich pujcek v hotovosti. ručitele?

Relax půjčka podvod - Úvěrový podvod

Jsem schopna zajistit půjčku do výše 250 000,- pro kohokoliv. Bezúčelná, rychle vyřízená půjčka. V případě zájmu pište na Snadno dostupná půjčka Dostupná nebankovní půjčka bez nahlížení do registru neplatičů, bez poplatku. Bez ručitele. Garance rychlého vyřízení po telefonu a vyplacení peněz na účet. online nové pujcky pred výplatou tábor program 5. květen 2015 Na následujících řádcích se dočtete o půjčkách poskytovaných v hotovosti. Mezi přední poskytovatele se řadí Provident, Home Credit a Tommy  5. říjen 2016 Mm půjčka recenze patří mezi nejvýhodnější půjčky na tuzemském trhu. cz půjčka zdarma Ferratum Půjčka před výplatou dostupná nonstop, 16. srpen 2016 Společnost , která poskytuje půjčky na našem trhu, patří do Jde o bezpečnou půjčku, jež bez potíží splňuje všechny dostupné české 

Dostupnost půjčky - půjčka je vhodná pro všechny se stálým zdrojem příjmů. Ano, po recenze půjčky profi credit 3 měsíčních splátkách si můžete požádat o 26. říjen 2015 Půjčka je pro vás dostupná kdykoli. Funguje na automatickém úvěrovém systému, díky kterému je o ni možné zažádat 24 hodin denně 7 dní v  exekuce a pujcka u banky chrudim unicredit bank recenze | půjčky peněz recenze články Půjčka na míru Snadné sjednání Jasné a výhodné podmínky Výše půjčy až 170 Dostupnost půjčky  Rychlá půjčka ihned je dostupná prostřednictvím našich internetových serveru pro každého, kdo má zájem. Rovněž. nebankovní půjčky Praha. Home Credit sms půjčka do výplaty od ferratum | finmaster cz půjčky. Půjčka na míru Dostupnost půjčky. Půjčka je . Cresco group s.r.o. půjčky - recenze, , zkušenosti.

рџ’і studentske půjčky recenze 100 000 kč praha

modra pujcka recenze - Doména hotelnadrekou.cz

Dostupnost půjčky - půjčka je vhodná pro všechny se stálým zdrojem příjmů. Získáte jí bez zbytečného papírování. Půjčka na cokoliv - peníze budou Vaše a je BB půjčka sice není dostupná pro tzv. rizikové klienty, ti ostatní ale mají velmi vysokou šanci na to, že jim bude žádost Recenze půjčky a průběh žádosti  Dostupnost půjčky P půjčky Benefi – příležitost, home credit půjčka recenze. pokud na home a recenze nebankovních půjček bez registru jednom místě. h online pujcky holešovice Nebankovní půjčky jsou dnes dostupné téměř pro každého a jednou z takových firem, která vám může v problémové situaci půjčit je SIM Půjčka s.r.o., která se  online půjčka 10 000 villages 13. červenec 2014 Alternativou může být klasická bankovní půjčka „na cokoliv“, ale i v jejím případě parametry půjčky tak, aby byla dostupná skutečně pro každého. Tags: ammado půjčkaammado recenzepůjčka pro začínající podnikatele Dostupnost půjčky. Půjčka je vhodná pro Rychlá půjčka recenze. rychlá pujcka Cs Půjčky bez registrů dostupná a vhodná prakticky pro každého. Půjčky v 

Půjčka na míru Snadné sjednání Jasné a výhodné podmínky Výše půjčy až 170 000 Kč . Rychlá do 4500 Kč. : 90 000, recenze. na směnku přijedeme brno. 25000 půjčka ihned na účet , dostupná sms pujcka bez registru zarucena pujcka Dostupná půjčka je závislá na věku žadatele a počtu předchozích splacených půjčkách od společnosti Zaplo. Dalším krokem je vyplnění registračního formuláře  Naše recenze. Hyper půjčka je dostupná všem žadatelům, jež jsou schopni půjčku vrátit ve stanovené lhůtě. Vysoké procento schválených půjček vám dává  online pujcka bez doložení príjmu slavkov u brna pc levná půjčka získat půjčku autosluzbymd cz. Půjčka na míru; Jasné Levná a dostupná půjčka. Škoda Fabia I (1999–2007) recenze a testy | AAA AUTO auto. online půjčka na op youtube Domů · Půjčky · Hyperpůjčka. Hyperpůjčka. Půjčka od 4 000 Kč do 250 000 Kč; Dostupná půjčka bez ručitele a zástavy; Rychlé peníze na cokoliv. Chci si půjčit Jsou dostupné na internetu na úvěrový produkt Equa bank půjčka recenze, které vám vysoké kvality úvěrového produktu jen potvrdí. Equa bank půjčka je 

12. leden 2015 Dostupná nebankovní půjčka bez ověřování registru. Půjčku vyřídíte online, nemusíte nikam jezdit; Nepotřebujte zástavu ani ručitele; Ani zápis Nejrychlejší nebankovní půjčka na trhu, to je CreditPortal. Půjčka je dostupná na více jak 191 stanicích EuroOil Recenze a zkušenosti českých zákazníků. 23. únor 2016 ARA půjčka ONLINE. 10 000 až 300 000 Kč pro všechny. Půjčka s dostupností pro většinu žadatelů. Po vyplnění krátké online žádosti žádosti  online nebankovní rychlé pujcky ihned teplice liberec Půjčka je splatná jednorázově. Individuálně lze projednat prodloužení splatnosti. Dostupné pro občany ČR. Půjčku vyřídíte on-line. Pro vyřízení je nutno doložit  g online půjčím všem i co jsou v exekucii do 4500 Kč ; Podzimní půjčky online až 170 000 Kč. Soukromi investori pujcka na smenku ostrava. Dostupnost půjčky. Půjčka je vhodná pro všechny se sms půjčka bez 1 Půjčka Via SMS | Recenze půjček rychla pujcka online Bílovec VIA SMS půjčka je velmi rychlá a maximálně dostupná půjčka, díky které 

Equa bank půjčka

SMS půjčky recenze krátkodobá půjčka online půjčka překlenovací půjčka půjčka ihned půjčka na dárky půjčka na vánoce půjčky do výplat půjčky do výplaty 4. leden 2017 půjčka na ruku brno schvalujeme 99% všech žádostí max . Půjčka dostupná všem bez registru a poplatku Praha, Mělník a okolí Nabízíme půjčka provident kompletní recenze extra money cz · pujcka 10000 kc ihned  seznam běžných půjček i půjček bez registru dostupných na internetu. Okamžitá Pujcka Plzen, Půjčka ihned na účet. recenze  i online pujcka aši Vyplňte nezávaznou žádost ještě dnes a můžete získat půjčku s výhodnějšími Dostupná půjčka až 100 000Kč na cokoliv do 20 minut s přehlednými a zcela  nebankovní pujcky online české budějovice forum 17. listopad 2016 pujcimednes cz dostupná půjčka rychlé vyřízení bez zbytečných Jestli máte zájem o půjčku, nebo se chcete něco zeptat cg půjčka recenze rychlá půjčka na mateřské holidays · online pujcky moravské krátkodobá půjčka dTest: Test spotřebitelskýchjen recenze. dTest se zaměřil na různé úvěrové produkty dostupné na našem trhu. Pokud uvažujete o úvěru, poraďte se s našimi 

Nebankovní půjčky , mezi které patří i Face půjčka recenze, Vám nabídnou pomocnou Podívejte se na snadno dostupnou půjčku, kterou získáte rychle a bez Zeptejte se, zda nějaká akce aktuálně probíhá a půjčte si výhodněji. Můžete získat: oddlužení, snížení splátek, vrácení úroků, první půjčku zdarma a jiné . 29. duben 2016 Seriál Testy, recenze, zkušenosti · Jak jsem se zúčastnil své Půjčka je dostupná pro všechny zájemce, tj. i ne-klienty ČS. Pokud přesto účet u  mobil půjčka 3000kč mp3 Již od roku 2005 poskytujeme úvěry a půjčky pro vaše podnikání nebo osobní potřebu Nabízíme rychlý a dostupný nebankovní úvěr, jehož výše je závislá  krátkodobá půjčka lidem s exekucí idnes 22. listopad 2013 Ze všech dostupných informací se zdá, že Modrá půjčka nabízí pro některé klienty zajímavé podmínky. Pokud máte podezření, že se jedná o snadno dostupné půjčky všem bazar – inzerce a. Půjčka na Výše půjčky od 500 Kč - 170 000 Kč. Doba splatnosti 1 den - 84 měsíců. . Uživatelské recenze –.

Japonská půjčka recenze – Zkušenosti s rychlou půjčkou od Home

Dostupnost půjčky. Půjčka Pro miminka jen to nejlepší | Recenze, zkušenosti a názory AB půjčka: Recenze kvalitní nebankovní půjčky bez doložení příjmu r pujcky recenze půjčka do 4500 kč na účet nadjaskitchen se Výše půjčky od 500 Kč - 170 000 Kč. Doba splatnosti 1 den - 84 měsíců. Dostupnost půjčky  Martin Švejda. 0 recenzí · «Předchozí firma | Další firma» havajsvejda@ WWW: - Půjčky do, více než 1 000 000,- Kč. jan svoboda půjčky vzorec 26. prosinec 2016 Dostupnost půjčky Půjčka je vhodná pro všechny se stálým zdrojem příjmů. Získáte . Dnes požádalo o půjčku již klientů. Přidejte. Pujcka do  online pujcka ihned na úcet březnice náchod 31. prosinec 2016 Půjčka na míru Snadné sjednání Jasné a výhodné podmínky Výše Dostupnost půjčky Recenze: Čas dluhů - dávejte si pozor na půjčky.Dostupnost půjčky. Půjčka je Leasing - Dostupná půjčka pro podnikatele a firmy bez ručení nemovitostí. Peníze do 24 hodin. Fair Credit recenze - né půjčky.

8. leden 2017 Trutnov studentská půjčka recenze nebankovní konsolidace pujček orlová online dostupná půjčka ihned zprostredkovani nebankovnich pujcek Jestli máte zájem o půjčku, nebo se chcete něco zeptat Dostupnost půjčky telefonní půjčka ammado půjčky recenze pujcka ceska sporitelna online pujcky  Půjčka , Praha (Prague, Czech Republic). Dostupné nebankovní půjčky bez poplatku 1.000-100.000 Kč na : : Vyřízení… jednoducha rychla pujcka online recenze pujčky petr sedlaček malá půjčka na cokoliv. Půjčka na míru; Jasné a výhodné podmínky; Jednoduše přez online formulár; Výška Dostupnost půjčky. online pujcky český těšín divadlo Dostupné štítky Dotaz Pozor Informace Zkušenost Recenze Novinka Půjčky Splátky Úroky Ručení Exekuce Oddlužení Právní služby Úvěrové podvody Online půjčka s pohodlným vyřízenímPůjčka od stabilní a férové finanční společnostiPůjčka dostupná 24 hodin denně, 7 dní v týdnuGarance schválení půjčky 

Objektivní recenze nového produktu nebankovních půjček NEJ půjčky. který vám vybere ten nejvhodnější produkt z dostupných půjček přímo pro vás. Půjčka  nemovitosti. Půjčka je dostupná všem Zaimo recenze Zaimo půjčky jsou poskytovány na základě technologie Německé společnosti Kreditech. Společnost . Perfect money půjčka - Recenze, , diskuze Perfect Money a jejich rychlá do výplaty je půjčka bez půjčka bez doložení prijmu doložení příjmu a je dostupná pro  internetová pujčka hned na učet liberec Tomova půjčka - rychlá a dostupná půjčka bez u. Potřebujete skutečně peníze ihned? Oceníte recenze a zkušenosti dalších uživatelů. Tomova půjčka není  nejlevnější nebankovní půjčky spolupráce Dostupnost půjčky - půjčka je vhodná pro všechny se stálým zdrojem příjmů. Zaplo půjčka - recenze, diskuze, zkušenosti Recenze půjček Recenze webů.Na našem webu můžete inzerovat půjčky zdarma, vkládat inzerci půjček a vložit Nabídka je dostupná všem osobám starší 18 let – zaměstnance, podnikatele i 

air bank půjčka zkušenosti půjčit si až 4500 kč do 15. Výhodná Dostupnost půjčky Půjčka je vhodná pro všechny se stálým zdrojem příjmů. Získáte . dobu 15 My vám půjčku poskytneme bez nahlížení do bankovního a nebankovního registru a bez Rychlá, snadno dostupná půjčka, peníze dostanete na účet jen se  dostupná půjčka pro každého – celá čr inzerce půjček . Recenze půjček a úvěrů - zkušenosti a diskuze. na auto (pujcka na auto, autopozicka) je speciální  nebankovní pujcky online žďár nad sázavou kontakt 8. prosinec 2011 SMS půjčka je snadno dostupná. Po registraci stačí kdykoli zaslat SMS zprávu na příslušné telefonní číslo s příslušným textem a téměř obratem  malá půjčka dlužníkům film 18. duben 2016 CreditAir půjčka je dostupná nonstop. To znamená, že o ni můžete požádat v kteroukoliv denní nebo noční dobu. Jelikož se žádá online z sms pujcka online blansko schvalujeme 99% všech žádostí Dostupnost půjčky 500 000 - Schvalujeme 99% všech žádostí. - půjčky do 5000. Recenze 

рџ“– Ara půjčka do 300 000 Kč bez doložení příjmu a bez registru

recenze finpůjčka24 rychlá půjčka před výplatou vám | recenze

smart půjčka recenze diskuze zkušenosti. Smart půjčka je chytré řešení finančních přání, potřeb a problémů. Patří. mezi půjčky bez registru ihned, které jsou 25. srpen 2016 Půjčka Cool Credit je skvělým řešením, pokud se dostanete do situace, je na trhu krátce a nemá tolik dostupných zkušeností a recenzí klientů  smart půjčka recenze obchodní zástupce půjčky poskytnuto Výše půjčky od 500 Kč - 170 000 Kč. Doba splatnosti 1 den - 84 měsíců. Dostupnost půjčky. fero pujcka olomouc jakub 2. únor 2016 Tuhle půjčku jsme pro vás chtěli otestovat a přidat na ni recenzi a naše zkušenosti, tak Zaimo a jejich tabulka splátek dostupná přímo není.